Dags för renovering?

Blir din restaurang mer och mer populär? Det kanske börjar att bli lite trångt i både matsal och kök och stressen blir ännu svårare att hantera. Eller, du kanske äger ett fikaställe men inredningen är lite föråldrad och både du och kunderna har tröttnat på samma färger och stolar år efter år. Säkert kommer du fram till att du måste renovera eller bygga om, måla om och modernisera. Det kommer att bli utmärkt! Men… vart ska du ställa undan de stora spisarna och enorma kylskåpen medan du renoverar? Vi har lösningen på dina problem. Magasinera alla dina prylar på ett säkert ställe och utför din renovering i lugn och ro. Hos oss på Cormac hyr vi ut förråd till dig som behöver. Läs mer om oss här

Förutseende eller efterklok

Under en renovering kan dina ägodelar förstöras eller till och med bli stulna. Det är bättre att betala för en magasinering som kan ta hand om din restaurangs arbetsverktyg än att behöva ersätta dem helt och hållet. Håll dig ett steg före. Förebygg större utgifter. Även efter renoveringen kanske du upptäcker att du fortfarande är i behov av ett förråd där du kan spara extramaterial, apparater eller annan utrustning som du kan behöva i nödfall.

Anlita ett pålitligt magasineringsföretag

Eller, spänn inte bågen förrän du lagt pilen till rätta som man säger i England. I ett magasineringsförråd kommer dina saker inte att flyttas omkring, så risken att någonting skadas är minimal. Men om dina ägodelar är känsliga för fuktighet? Så se då till att hyra ett torrt förråd. Försäkra dig om att det finns inbrottslarm och brandlarm och att det inte finns någon insyn som visar vad du förvarar där inne. Att lämna ditt företags värdefulla saker är inte en lek. Du måste vara försiktig. Anlita ett magasineringsföretag som erbjuder dig säkerhet och tillgång på dina villkor. Se till att du får en nyckel, kod, tagg eller något liknande för att kunna ha tillgång 24/7.  Så glöm inte att förrådet bör vara:

  • Torrt
  • Säkert
  • Alltid tillgängligt för dig.