En oförglömlig bröllopsmeny

Ska du gifta dig? Ska du hjälpa en av dina nära och kära att ordna en bröllopsfest? Då är det nästan säkert att du känner dig jättestressad – det är ju så otroligt många detaljer man måste ordna med. Även om du har anställt en professionell bröllopsplanerare brukar det bli väldigt jobbigt, särskilt de sista dagarna innan den stora dagen. För att festen ska lyckas är det väldigt viktigt att det serveras god mat som är fint upplagd på faten.fotograferade festligheter

Du som vill föreviga varje detalj av festen bör också anlita en bra fotograf och förhandla med denne i förväg – bestäm exakt vilka stunder du vill spara som minne och glöm inte menyn. Det är en detalj som man i matglädjen kan råka försumma, men det är inte värt att spendera så mycket tid och pengar på att ordna en tjusig servering för att sedan inte ha ett enda kort kvar på den. Kontakta oss för professionella kort som du kan glädjas åt i många år.

Checklista inför planeringen

  • Vilka är dina gäster? Vad uppskattar de för sorts mat? Visserligen är det viktigt att brudparet får servera sin favoritmat – men smaken är olika hos alla och som värd bör du tänka på att alla dina gäster ska känna sig glada med den mat de får. (Tänk på mängden mat som kommer att gå åt, hur många av dina gäster är veganer, och se till så att det finns alternativ för de som är allergiska eller intoleranta mot någon av ingredienserna.)
  • Kolla så att stilen på ditt bröllop stämmer med stilen på menyn.
  • Tänk på din budget! Räkna ut slutpriset ordentligt och välj endast de alternativ som passar in. Kom ihåg att bröllopet inte är allt – ni har ett helt liv kvar att leva tillsammans, och detta är bara början.

Föreviga de lyckligaste stunderna

Och visst är maten en av dessa! Kontakta Maria Hallin för professionell fotografering av ditt bröllop. Och gör det i god tid, så att du slipper stressa upp dig precis före festen. På Internet kan du även hitta olika checklistor av de kort som du inte vill missa: Gå igenom denna lista med din fotograf och försäkra dig om att hen förstår dina behov och kan tillfredsställa dem. Och slutligen: ha en glad fest!