Skvallerbyttorna i köket

För att veta hur pass bra någon sköter sitt hushåll ska man kolla två saker: kylen och soptunnan. Nu betyder inte detta att du ska gå runt och nosa i köket hemma hos dina vänner för att se hur de har det – det förstås, om du inte är svärmor som vill ta reda på hur ditt barn blir behandlat av sin partner – men den gamla ordspråken kan vara en bra tumregel när det gäller ditt eget kök. Så här funkar det: det ska inte finnas något i kylen som inte borde vara där (tänk 3 månader gammal överbliven pizza) och det ska inte finnas något i soptunnan som inte borde vara där (tänk den där broccolin som fortfarande är bra men som du helt enkelt inte orkar koka upp för att det är enklare att köpa hem färdiglagad mat.) Principen bakom denna regel gäller för mer än endast kökets hushållning! Läs vidare och ta reda på hur den kan tillämpas när det gäller Avfallshantering i Lund.

Kasta soporna i rätt hinkAvfallshantering

Sopsortering har vi koll på – Sverige var ju bland de första med att implementera den idén, och vi är nu världskända experter på sopor. Vi skulle aldrig kunna tänka oss slänga en glasburk i den gula hinken… men vad händer när det gäller större mängder avfall? Som till exempel vid ett bygge? Eller industriavfall? Principerna gäller fortfarande! Man ska inte spara skräp, man ska inte kasta värdefulla saker, och det man kastar ska hamna på rätt ställe.

Du behöver inte fixa det själv

Containerservice AB i Lund är det företag som fixar grovjobbet åt dig! Som experter på avfallshantering och metallteknik, kan de hjälpa dig att minimera uppkomsten av avfall samt ta hand om det oundvikliga spillet. På så sätt gör du ditt för miljön samtidigt som du får rent på tomten. Du kan lugnt vända dig till Containerservice AB för hjälp när det gäller:
• Bortforsling av avfall
• Återvinning
• Omhändertagning av bilskrot
• Containrar för uthyrning
Att ta hand om miljön är vårt gemensamma ansvar, och det är därför det är viktigt att du vänder dig till ett ansvarskännande och kompetent företag när det gäller hantering av olika sorters avfall i Lund. Och vem vet – du kan kanske tjäna en hacka på den gamla bilens reservdelar!