Välj catering från någon du kan lita på

Att gå på restaurang är en såväl kulinarisk som social upplevelse. Vid sidan av den inneboende njutningen i att äta god mat ska också själva besöket på restaurangen vara en upplevelse. Förutom att sätta guldkant på tillvaron kan ett restaurangbesök också vara ett smidigt sätt att lösa middagen på. Inte sällan frestas vi att hitta lika bekväma lösningar när vi ska bjuda in till fest. Att ta med sällskapet till restaurangen är dessvärre inte alltid ett gångbart alternativ. Förutom problemet med platsbrist som kan uppstå är det inte alla restauranger som kan erbjuda den avskildhet som eftersöks. Om man istället bestämmer sig för att vara hemma och hyra in catering är problemet istället att man kanske aldrig tidigare har provat maten ifråga, eller överhuvudtaget något som cateringföretaget tillagat för den delen. Lösningen är då att vända sig till en komplett restaurang, en restaurang som både erbjuder à la carte, buffé och catering.

Köp inte grisen i säckenCatering till ditt bröllop

En sådan restaurang och cateringfirma är Chilla&P i Malmö. Hos Chilla & P kan du avnjuta en lunch i avslappnad och trevlig miljö – om vädret tillåter är restaurangens innergård en extra populär mötesplats för att njuta av allt från en enkel toast från deras smörgåsbutik till veckans lunch eller en riktig affärslunch med 2-3 rätter. Genom att se – och inte minst smaka! – på rätterna kan du själv utvärdera kvaliteten innan du bestämmer dig för att anlita restaurangen för catering. Kort sagt, du undviker att köpa grisen i säcken.

Catering för alla behov

Ifråga om catering erbjuder Chilla&P ett digert utbud:

  • Mingeltilltugg: ett urval av snittar där även den mest finsmakade gourmets smaklökar kommer hitta något lockande.
  • Bufféer: förutom de menyer som Chilla&P erbjuder kan ett antal andra alternativ tas fram tillsammans med kunden. Det är bara fantasin som sätter gränserna!
  • Festmenyer: traditionella 2-3-rättersmenyer av högsta kvalitet som kan kombineras efter lust och smak.
  • Frukost- och fikameny: frallor, fika, kakor och mycket mer.
  • Dessertmeny: Chilla&P kan tillaga ett antal läckra desserter. Ananaspaj, pannacotta och cheesecake är bara några exempel.
  • Med mera.

Oavsett om det är för en konferens, ett företagsmöte eller en privat tillställning står alltså Chilla&P redo att möta de mest fantasifulla förväntningar! Och för den som har tid är ett smakprov på plats varmt rekommenderat.